Véletlenszerű portai személy kiválasztó

Áttekintés

A véletlenszerű portai személykiválasztó rendszer (véletlen szám generátor) alkalmazásával könnyebbé és statisztikailag is elfogadhatóvá tehető a szúrópróbaszerű portai ellenőrzés (személy motozás, csomag és gépkocsi átvizsgálás). Könnyen telepíthető, egyszerűen használható, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik. Minden lényeges működési paramétere szabadon programozható, és ha változnak az elvárások, a beállítások egyszerűen módosíthatóak. Az RPS210 véletlenszerű kiválasztó egység az ASM121 tápegységgel együtt egy teljesértékűen használható rendszert alkot, de a választható kiegészítőkkel még sokoldalúbbá tehető.
Amennyiben csak alkalmanként, vagy változó helyszínem használná az RPS210 készüléket, az azt emuláló "Pass or Stop" Android alkalmazást ajánljuk, ami megtalálható a Google Play online áruházban.

A véletlenszerű személykiválasztó rendszer összetevői:

RPS210 kiválasztó készülék

ELSATO RPS210 véletlenszerű személykiválasztó

 

A személykiválasztó lényegében az RPS210 készüléket jelenti. Csupán a tápegységhez kell csatlakoztatni és máris használható. Ez a falra szerelhető modul tartalmazza a személykiválasztó teljes elektronikáját, a véletlenszám generátort, a kezelő és jelző szerveit. Kis méretű, esztétikus megjelenésű és biztonságos működésű. Nincs rajta mechanikus nyomógomb, korszerű, kapacitív érintő felülettel indítható.

ASM121 hálózati tápegység

ELSATO ASM121 tápegység a véletlenszerű személykiválasztóhoz

 

A személykiválasztóhoz használható fali konnektorba dugaszolható ASM121 hálózati tápegység magas hatásfokú és megbízható működésű. Elegendő energiát képes szolgáltatni a csatlakoztatható kiegészítők számára is. Biztonsági és energiahatékonysági szempontból is megfelel a mai kor követelményeinek.

ECR202 távirányító

ELSATO ECR202 távvezérlő a véletlenszerű személykiválasztóhoz

 

Az ECR202 rádió távvezérlő segítségével a véletlenszerű személykiválasztó további hasznos funkciókkal gazdagodik. Egy RPS210 készülékhez akár több távirányítót is használhat. Saját maga programozhatja be az egyes távirányítók minden gombjának funkcióját az igényeinek megfelelően.

BHF122 kiegészítő hang és fényjelző

ELSATO BHF122 kiegészítő hang és fényjelző

 

Amennyiben hangosabb, feltűnőbb jelzésre van szüksége, vagy helyileg kicsit távolabb is szükséges a jelzés, hasznos lehet a BHF122 kiegészítő hang és fényjelző. Közvetlenül csatlakoztatható az RPS210 készülékhez, nincs szükség egyéb bekötésre, vagy tápforrásra. Ugyanazt a hang és fényjelzést adja, mint maga az RPS210 készülék.
Kapcsolódó oldalak: